5 raske med produktsjefen

19. Jan 2024

Jan Harald Moen

Knut Neerland - Magent AS

1. Hvem?
Jan Harald Moen

2. Jobb/stilling?
Produktsjef i Vitec Megler AS som utvikler og leverer Next Megler Suite til eiendomsmeglere.

3. Hva er du stolt av ved jobben din?
Jeg er stolt av alle mine kollegaer og hva vi sammen leverer av systemløsninger til eiendomsmeglerbransjen.

Vi har in-house kompetanse som gjør det mulig for oss å samarbeide tett med våre kunder. Vi forstår hverdagen til eiendomsmeglerne som gjør at vi raskt kommer i utvikling av nye løsninger istedenfor å diskutere løsninger i lang tid. Veien er kort fra ideer og innspill til ferdig utviklet løsning.

Til slutt er jeg stolt av at vi hver dag utvikler løsninger som effektiviserer og øker kvaliteten på meglertjenestene for mange tusen brukere i sine hektiske hverdager.

4. Favoritt ting å gjøre på jobb?
Tenke nytt!  Sammen med gjengen i produktavdelingen er det gøy å se reisen nye ideer går fra å være en idé til å bli en funksjon på skjermen. Når vi tar eksisterende funksjoner og moderniserer dem med nye varianter er minst like moro. Alt må ikke finnes opp på nytt hele tiden.

5. Hva gleder du deg til i 2024?
Vi har spennende løsninger som skal utvikles i 2024. Vi skal løfte CRM og vi skal forbedre det vi allerede har av løsninger. Men det ukjente er nok det jeg gleder meg mest til å utforske. Hva kan AI gjøre for oss i fremtiden ...? Det skal vi finne mer ut av sammen med våre kunder.