Etter en nøye evaluering har valget vårt falt på Vitec sitt fagsystem Next. Med Vitec Next er vi sikret et fagsystem som effektiviserer våre ansattes hverdag og automatiserer tidkrevende prosesser. Dette vil hjelpe oss med å kunne tilby våre kunder det lille ekstra, alltid!

Einar Ringen

Heimdal Eiendomsmegling

Med Next Megler Suite har jeg direkte tilgang til kjernesystemet uansett hvor jeg befinner meg, det er en sterk bidragsyter til at jeg kan levere resultater på høyt nivå til enhver tid.

Thomas Kiligitto

Nordvik

Next Megler Suite gir meglerne våre en oversiktlig og effektiv meglerhverdag, uansett hvor de jobber fra.

Lars-Emil Hasselø

Notar

Jeg er svært fornøyd med både systemet og med konsulentbistanden fra Vitec Next. Dere løser alltid opp i problemer som oppstår, og svarer på en ryddig, vennlig og effektiv måte.

Siri Kristin Karlsen

Advokatfirmaet Siri K. Karlsen AS

I Meglerhuset Rele jobber vi kontinuerlig med å effektivisere og forbedre alle prosessene innenfor eiendomsmegling. I Next Megler Suite har vi et system som både forenkler meglers hverdag, men også har API-tilganger som gjør det enkelt å koble sammen med andre løsninger vi utvikler. Denne samhandlingen gjør at vi rykker stadig nærmere en hverdag hvor hele jobben utføres i ett og samme system. Etter at vi tok i bruk Next Megler Suite leverer vi totalt sett bedre faglig kvalitet og har mer tilgjengelig tid.

Marius Kallevik

Meglerhuset Rele Haugesund

Ett kjernesystem - mange muligheter

Tjenestene én megler trenger, er ikke nødvendigvis er likt det en annen trenger. Det tar vi hensyn til i vår produktportefølje Next Megler Suite. Kjernesystemet kommer med spesialtilpasninger for henholdsvis bruktbolig-, prosjekt- og næringsmeglere. I tillegg har vi populære produkter for produksjon av markedsmateriell, samt for enkel integrasjon mot tjenesteleverandører.