Flere ressurser på kundeservice!

07. Aug 2023

Forrige uke startet tre nye blide medarbeidere på kundeservice hos oss. Med seg har de mye kompetanse og erfaring, vi er så glad for å ha dere med på laget.

Velkommen til oss!

Velkommen Lene, Flemming og Randi!

Lene - Customer Success Manager i Vitec Megler
«Jeg gleder jeg meg til å få bidra med min bakgrunnskunnskap hos Vitec Megler, og for deres kunder.»

Lene kommer fra eiendomsmeglerbransjen hvor hun har lang fartstid, blant annet som Backoffice for to topp-10 meglere gjennom flere år. Hun er vant med hektiske dager, svært høyt tempo og gode rutiner. Personlig er hun opptatt av gode løsninger, flyt i hverdagen, samt forståelse av funksjoner bak en god megler.

Randi - Customer Service Agent I Vitec Megler
«Gleder meg til å bli kjent med en ny bransje og produktet vi leverer.»

Randi er utdannet økonom. Hun har jobbet på kundestøtte i 4,5 år og trives veldig godt med det. Hennes fagfelt er problemstillinger knyttet til reskontro, kontoplan og inn- og utbetalinger.

Flemming - Customer Service Agent i Vitec Megler
«Jeg ser frem til å bruke min kompetanse for å støtte teamet og levere gode resultater i min nye rolle her hos Vitec Megler.»

Flemming har bakgrunn innenfor B2B-relasjoner, support, salg og customer success. Han er utdannet i lydteknikk og produksjon, dette har gitt en god erfaring innenfor ulike programvarer, som har bidratt til at han kan hjelpe til med å løse tekniske utfordringer.