Marketer og Vitec Megler inngår strategisk samarbeid

09. Nov 2023

To av eiendomsbransjens ledende teknologiaktører, Marketer Real Estate Technologies og Vitec Megler AS, har inngått et strategisk samarbeid. Selv om de to selskapene har jobbet sammen i en årrekke, markerer samarbeidet en ny milepæl for partene og ikke minst kundene deres.

Vitec + Marketer

Som markedsledende innenfor sine områder har selskapene etter hvert mange felles kunder. Det gir derfor stor mening å samarbeide om å tilby den beste og mest sømløse kundeopplevelsen på tvers av løsningene.

Sammen vil selskapene fokusere på å styrke teknologiløsningene, forbedre brukeropplevelsen for kundene, samt innovere i takt med bransjens skiftende behov.

“Vårt mål har alltid vært å gi våre kunder de beste verktøyene for å lykkes i eiendomsmarkedet,” sier Kaisa Eidet, COO i Marketer Real Estate Technologies. “Ved å samarbeide tett med Vitec Megler kan vi nå gjøre meglers hverdag enda bedre og enklere.”

Marion Laugsand, CEO, fra Vitec Megler AS sier, "Gjennom samarbeidet med Marketer vil vi kunne tilby et enda bredere tjenestetilbud til både nåværende og nye kunder, og da særlig innen markedsføring og automatisering. "Sammen vil vi sette nye standarder for hva eiendomsmeglere kan forvente av smarthet, effektivitet og resultater fra arbeidsverktøyene sine."

Samarbeidet skal føre til flere integrasjoner mellom de to selskapenes produkter og et enda sterkere fokus på kundenes behov. Med felles visjon om å tilby de beste løsningene for sine kunder, mener begge parter at samarbeidet vil gi muligheter for betydelig innovasjon, vekst og utvikling fremover.